News Line

Agora

Error: Feed has an error or is not valid

TV8

Jurnal TV

Error: Feed has an error or is not valid

PRO TV Chișinău

Error: Feed has an error or is not valid

TRM

 • Gala Premiilor Uniunii Scriitorilor din Moldova şi-a desemnat câştigătorii
  De obicei, lucrează mai mult în singurătate, la masa de scris, iar o dată în an, scriitorii ajung în lumina reflectoarelor, urcă pe podium şi se bucură de recunoaştere şi apreciere. Şi în acest an, cei mai talentaţi condeieri din ţara noastră au fost scoşi în prim plan, în cadrul Galei Premiilor Uniunii Scriitorilor din Moldova. Instituţia Publică Naţională a Audiovizualului (IPNA) Compania „Teleradio-Moldova” este partenerul media al evenimentului, relatează Moldova 1.
 • Instanţa de judecată a acceptat demersul procurorului în cazul omorului de la Hânceşti
  Instanţa de judecată a acceptat demersul procurorului în cazul omorului de la Hânceşti. Poliţistul bănuit că ar fi împuşcat mortal un tânăr de 20 de ani, dar şi proprietarul bazei de odihnă unde s-a produs crima, au primit mandate de arest preventiv pentru 30 de zile. Cei doi pledează nevinovaţi, relatează Mesager.
 • Fotograful Valerii Corcimari şi-a pierdut viaţa într-un accident tragic
  Fotograful de la Preşedinţia Republicii Moldova, Valerii Corcimari, şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident în Munţii Alpi din Italia. El fost găsit fără suflare în această dimineaţă, după ce acum trei zile a fost dat dispărut, relatează Mesager.
 • Emoţii pentru absolvenţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”
  Emoţii mari au trăit astăzi absolvenţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”. 56 de tineri şi tinere au primit astăzi diplomele de licenţă şi gradul de locotenent. Prezent la eveniment, premierul Pavel Filip, a felicitat viitorii militari pentru alegerea unei meserii responsabile, unde curajul şi profesionalismul sunt la ordinea zilei, relatează Mesager.
 • Proiectele a 48 de migranţi, susţinute prin Programul „PARE 1+1”
  48 de afaceri create de lucrătorii migranţi sau rudele acestora vor beneficia de susţinere financiară prin intermediul Programului de Atragere a Remitenţelor în Economie „PARE 1+1”, gestionat de Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) şi finanţat de Uniunea Europeană. Titularii proiectelor investiţionale au semnat astăzi, 23 iunie, contractele de finanţare în sumă totală de 11,46 de milioane de lei.

Unimedia

Meduza