News Line

Agora

TV8

Jurnal TV

Error: Feed has an error or is not valid

PRO TV Chișinău

TRM

 • Viorel Mardare ar putea fi premiat cu Premiul Naţional
  Candidatura regizorului Viorel Mardare a fost propusă pentru decernarea Premiului Naţional cu titlul de excepţie. Propunerea a venit din partea premierului Pavel Filip şi a fost făcută la şedinţa Comisiei pentru examinarea dosarelor candidaţilor participanţi la concurs.
 • Podurile din Chişinău necesită reparaţii
  Trei poduri din municipiul Chişinău necesită de urgenţă o expertiză, deoarece starea lor este deplorabilă. Despre acest lucru a menţionat şeful Direcţiei Transport a Primăriei, Vitalie Butucel, în cadrul şedinţei de astăzi a primăriei. Potrivit lui, expertiza ar putea dura până la nouă luni, relatează Radio Moldova Actualităţi.
 • Uniformele şcolare nu vor fi obligatorii
  Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării informează că uniformele şcolare nu vor fi obligatorii, însă recomandă introducerea acestora. Până pe 23 octombrie, organele locale de specialitate în domeniul învăţământului trebuie să anunţe ministerul despre acţiunile întreprinse în vederea promovării conceptului de uniformă şcolară, relatează IPN.
 • Alertă de cod portocaliu la nivel naţional pentru riscul de rujeolă
  Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică, convocată de premierul Pavel Filip în legătură cu situaţia epidemiologică complicată din cauza îmbolnăvirilor cu rujeolă, a decis decretarea alertei de cod portocaliu la nivel naţional, existând risc probabil de declanşare a urgenţei de sănătate publică.
 • Cetatea Tighina, inundată de muzică clasică
  Muzica clasică a răsunat din nou între secularele turnuri ale cetăţii Tighina. Spre deliciul publicului meloman, Orchestra Naţională de Tineret a Moldovei (MNYO) s-a întors la cetate cu turneul „La La Play”. De data aceasta, la invitaţia gazdelor.

Unimedia

Meduza