După ce i-am citit articolul, am decis să rămân clientul Moldcell

By | 28.01.2011

Azi dimineaţa am dat peste un articol prostesc. Un individ, care la 30 de ani şi fiind căsătorit alege fecioria şi o promovează altora, face concluzii despre o companie de telefonie mobilă după preţul plăcintei în cafeneaua care se foloseşte de brand-ul ei. Ok, şi dacă eu mă duc azi la Orange Cafe, cu gândul că o ceaşcă de cafea trebuie să fie de 4 lei şi plăcinta cu brânză de 5, ca la budka de fast-food de lângă serviciul meu unde dimineaţa beau cafea de 4 lei şi acolo voi găsi acea cafea cu 10 iar plăcinta cu 15 înseamnă că trebuie să scriu pe blog un articol cu logo-ul Orange-ului întretăiat, şi să spun că compania e de rahat şi că nu mă voi conecta în vecii vecilor la ei ? Pe lângă faptul că bloggerul în cauză face paralelă între preţul plăcintei în cafenea şi costul&calitatea serviciilor unui operator de telefonie mobilă declarând că niciodată nu s-ar conecta la el, a doua zi tot el scrie că folosirea telefonului mobil e dăunătoare şi renunţă la el penru o lună 😀

O fi eu ateu, dar uneori credinţa exagerată “tumaneşte” prea tare minţile unora.

5 thoughts on “După ce i-am citit articolul, am decis să rămân clientul Moldcell

 1. Marian Vitalie

  1. M-as bucura sa fie mai multi “indivizi” alde mine, care sa promoveze fecioria, intrucat doar pastrandu-te curat din pct de vedere sexual pana la casatorie, poti avea parte de o casnicie cu adevarat fericita si sigura.
  2. Nu vad nici o legatura dintre articolul meu despre Moldcell si renuntarea la telefonie mobila. Cred ca e benefic sa-ti mai pierzi telefonul mobil, ca sa mai reduci din stresuri.
  3. Fiti sigur ca credinta in Dumnezeu nu “tumaneste” pe om, ci numai il lumineaza. Mai mult, eu am siguranta deplina, ca prin credinta in Domnul Isus Hristos am viata vesnica, adica voi nimeri in rai dupa moarte.
  4. V-am inteles reactia…sunteti client Moldcell. Bafta.

  Reply
 2. DIMEX Post author

  @Marian Vitalie: “Luminarea” Dvs. prin credinţa în Dumnezeu e foarte uşor de văzut citind doar câteva articole de pe blog. Singurul lucru care mă linişteşte, e că totuşi asemenea indivizi ca Dvs. încă nu fac parte din majoritatea societăţii noastre, cu toate că, acţiunile bisericii ortodoxe din Moldova din ultimul timp vizează impunerea anume acestui mod îngust şi rupt de realitate al gândirii. Amin.

  Reply

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.