Soarele devine portocaliu și mai scump

By | 19.10.2017

Anul trecut Orange Moldova a cumpărat Sun Communications. Mulți s-au întrebat – de ce? Pentru că vânzările în telefonia mobilă au scăzut în ultimii ani din diferite motive (dovadă rapoartele trimestriale ale ANRCETI).
Ce faci când ai cota de piață de peste 60%, dar vrei să-ți menții veniturile la un anumit nivel? Corect, diversifici serviciile oferite și propui oferte combinate cu serviciile de bază care au început să aducă venituri mai mici + că e și mai comod pentru clienți să aibă o singură factură pentru telefonie mobilă, internet fix și televiziune.

Și desigur, cum poți să te numești Orange și să nu vinzi servicii mai scump, folosindu-te de dragostea moldovenilor față de acest brand? 🙂
Evoluția transformării Sun Communications în Orange din ultimul an în 3 imagini:

1. Tarife în vigoare din februarie până în octombrie, încă sub brand-ul Sun Communications

2. Tarife în vigoare începând cu luna octombrie, odată cu lansarea promoției “Love”, sub brand-ul Orange + dispariția celui mai ieftin abonament cu 50 Mbps internet și 90 de posturi tv de 150 de lei

3. Tarife vechi, doar pentru cei care au abonamente de telefonie mobilă mai mari de 100 de lei

Beneficiile cum s-ar spune sunt “на лицо”. Ca să nu mai zic că brand-ul Orange vinde mai bine decât Sun TV, un brand care multora i se asociază cu servicii mai puțin calitative (ceea ce o pot confirma și personal, fiind până nu demult și eu client al acestei companii la serviciile tv și cu mult timp în urmă și la serviciile de internet).

Deci, pe piața telecomunicațiilor din Moldova, după Moldtelecom a mai apărut un jucător care oferă soluții integrate mobil-fix, care includ – telefonie mobilă și fixă, televiziune și internet fix.

Oare ce planuri pe viitor are StarNet? 🙂