Cum ar fi dacă pe 28 noiembrie ar vota doar tinerii ?

By | 22.11.2010

Partidul Liberal Democrat din Moldova conduce în preferințele alegătorilor cu 36% (112 voturi), fiind urmat de Partidul Liberal cu 33 la sută (102 voturi). Partidul Comuniştilor din Republica Moldova urmează să obțină 16 la sută din voturi (51 voturi), iar pentru Partidul Democrat ar vota 6% din respondenți (19 voturi). Alianța Moldova Noastră nu va accede în viitorul Legislativ acumulând doar 1% din voturile alegătorilor (2 voturi).

Cel puțin așa reiese dintr-un sondaj de opinie lansat pe blogul meu pe 16 septembrie şi finalizat pe 16 noiembrie, un sondaj care nu are o marjă de eroare și a fost realizat pe un eșantion de 311 respondenți din ţară şi de peste hotare.

Ar fi perfect, nu ? Şi este perfect posibil, dacă lăsăm la o parte indiferenţa şi nu lăsăm babele şi moşnegii cu nostalgie comunistă să ne aleagă viitorul, dar oare când aceste date vor coincide şi cu cele reale ? Depinde doar de noi.

6 thoughts on “Cum ar fi dacă pe 28 noiembrie ar vota doar tinerii ?

 1. Lara

  Ar fi super 🙂 Si am avea sanse sa ne scuturam de toata riia sovietica si Gabriel Stati cred ca ar lua destul de mult pe linga PL si PLDM, ar fi bine…

  Reply
 2. DIMEX Post author

  @Lara: of, ce ţine de Gabriel Stati, de unde plm el să facă ceva, dacă la Ascom de jumătate de an nu s-a plătit salariul, iar pe campania electorală s-au cheltuit milioane de lei ? Nu fiţi naivi 😉

  Reply
 3. Nikolas

  Такого я недеюсь не будет))) Хочется чтобы не только молодые голосовали за демократом,а и люди более старшего возраста,и пожелого в том числе!

  Reply
 4. Solitar

  Stranii rezultate de sondaj. Cam de ce ar vota tinerii mosnegii care s-au strans in PL? Pentru ca n-au intre primii 20 de candidati barem un tanar sub 30 de ani? Pentru ca primii 20 de candidati PL au media de varsta sub 60 de ani? Pentru ca s-au folosit de Chirtoaca dar acum el nici macar intre candidati nu se regaseste? Pai era unicul “tinerel” intre ei.

  Sunt masochisti tinerii astea… nici un reprezentant al lor, nici o lege timp de un an pentru ei dar voteaza pentru PL. Se pare ca vor primi ceea ce merita – exact ca in Romania care cu politica a ajuns numai intr-un an la sapa de lemn… liberalizmul e bun pina cand iti dau credite dar pe criza mori de foame si semporta cu tine ca cu o javra.

  Reply
 5. Zenden

  бредовый опрос если учитывать что читают твой блог в основном молдоязычные

  Reply

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.