Bravo Moldcell!

By | 11.03.2013

Bravo Moldcell. De 8 martie aţi ucis cel mai convenabil abonament de telefonie mobilă care a existat pe piaţă – Abonament Flexibil, înlocuindu-l cu un nou Fantasy cu acelaşi tarif în reţea şi în afara ei, care cică scade odată cu minutele consumate. Se pare că luna martie e o lună cu tradiţii la Moldcell, dacă anul trecut s-a scumpit abonamentul de la 10,80 lei până la 20 lei, ca doar peste câteva luni să se majoreze cu 100% şi preţul unui minut în reţea, acum i-aţi pus capacul definitiv.
Nu ştiu cum alţii, dar eu se pare că voi aştepta lansarea comercială a portabilităţii numerelor din această vară, şi după 10 ani de Moldcell voi migra spre Unite. Până aici a fost.

3 thoughts on “Bravo Moldcell!

 1. Suveica Vadim

  Atenție! Dezinformare! Nuștiu de unde ai luat tu, că trecerea de la 10,80 la 20 lei a fost în Martie, dacă oficial asta a fost de pe 10 Septembrie 2012 (poți vedea și o confirmare). Iar deadline-ul pentru portabilitatea numerelor este 1 Mai 2013 și nu în vară cum ai menționat tu!

  Reply
  1. DIMEX

   Aha, acum e clar de ce mi-ai dat follow pe twitter, să-mi urmăreşti postările pe blog şi să te răzbuni că ţi-am criticat articolul cu greşeli gramaticale de 8 martie? 😀

   Şi pe puncte despre “dezinformare”:

   1) Ce ţine de scumpirea de la 10,80 la 20 lei dezinformarea totuşi e de partea ta şi nu a mea, abaterea mea în perioadă fiind de o lună (data propriu-zisă a schimbării anunţate – 1 aprilie), fiind anunţată chiar la sfârşitul lunii februarie 2012 – începutul lunii martie 2013 în ziare, respectiv nu ştiu de unde ai luat tu data de 10 septembrie şi mai ai şi nişte confirmări la tema asta, ca să nu ripostezi degeaba poftim dovada – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=249782195107417&set=o.105441665474&type=1

   2) Să te legi de deadline-ul pentru portabilitatea numerelor e ridicol, pentru că ştim cu toţii cum se implementează inovaţiile în ţărişoara noastră, şi perioada de vară e cel mai potrivit termen de aşteptare pentru primele portări reale şi nu pe cuvinte ale numerelor telefonice în RM.

   PS: Pe viitor, dacă tot ţi-ai pus ca scop să încerci să-mi defaimezi articolele şi pe mine inclusiv în MoldNet încearcă cel puţin să te documentezi din mai multe surse, o zi bună 😉

   Reply
   1. Suveica Vadim

    Nu am deloc scopul de a defăima articolele tale ba chiar din contra din comentarii se pot afla multe lucruri și detalii… Iar ceea ce depinde de portabilitatea numerelor ei sunt obligați să facă asta, pe mine puțin mă interesează cu ce ritm se implementează inovațiile la ei, dar eu aștept cu mare drag să fac la fel ca tine, 7 ani și ceva alături de Moldcell, suficient!

    Reply

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.