Concurs: O pereche de ochelari gratis de la Firmoo

By | 08.06.2012

Pentru început însă, un mic review despre experienţa mea cu Firmoo – Global Online Optical Store.

Acum 2 săptămâni, navigând pe net, întâmplător am dat de un link pe care o companie care se ocupă cu vânzarea articolelor optice în spaţiul online propunea o ofertă pentru bloggeri din toată lumea – o pereche de ochelari la alegere contra unui articol pe blog.

Aşa cum în ultimul timp în rândurile blogosferei moldave tot mai des putem vedea articole cu o vădită tentă comercială, m-am gândit şi eu să încerc să gust din “haleava” oferită. Am completat un formular de înscriere şi fără prea mari speranţe de aprobare mi-am căutat de treabă.

Peste câteva zile am primit un e-mail de la organizatori precum că blogul meu a trecut validarea şi în cel mai scurt timp voi primi ochelarii pe care i-am ales la înregistrare 🙂 Din păcate, selecţia probabil că este destul de rigidă, pentru că blogul iubitei mele nu a fost acceptat 🙁

Pe 30 mai am fost anunţat că în câteva zile ochelarii mei vor fi trimişi prin poşta rapidă. Chiar dacă la sfârşitul acestei luni mi-am planificat o vacanţă şi o nouă pereche de ochelari de soare nu mi-ar strica deloc, nu m-am aşteptat ca serviciile Firmoo să fie atât de calitative. adică rapide. Deja pe 6 iunie am fost contactat de operatorul local al serviciului de poştă rapidă precum că pe numele meu a venit un colet 🙂

Deschizând coletul cu ochelari am fost plăcut surprins de seriozitatea cu care lucrează această companie. În afară de ochelarii propriu-zişi, în pachetul trimis am găsit atât o cutie din plastic pentru ochelari cât şi husa şi nu în ultimul rând o batistă specială pentru ochelari. Pe lângă acestea, băieţii de la Firmoo n-au uitat nici de piese de rezervă şi au pus până şi o mini-şurubelniţă pentru ca în caz de necesitate să fii lipsit de griji.

Într-un final, pot să spun că am rămas mulţumit atât de ochelarii primiţi cât şi de rapiditatea de care dă dovada compania în cauză.

Iar pentru cei ce au avut răbdarea să citească acest articol până aici, vine şi partea cea mai interesantă.

Băieţii de la Firmoo mi-au propus să fac şi un concurs cu premii şi anume 2 perechi de ochelari la alegere (de vedere sau de soare) + livrarea gratuită pentru 2 câştigători şi o reducere de 30% la cumpărarea oricărei perechi de ochelari pentru toţi cititorii blogului, folosind codul promoţional DMITRII30, care va fi valabil până la 07.07.2012 inclusiv.

Iată lista produselor disponibile:

http://www.Firmoo.com/fashion-sunglasses.html
http://www.Firmoo.com/non-prescription-eyeglasses.html
http://www.Firmoo.com/fashion-eyeglasses.html
http://www.Firmoo.com/nerd-eyeglasses.html
http://www.Firmoo.com/prescription-sports-glasses.html
http://www.Firmoo.com/round-eyeglasses.html
http://www.Firmoo.com/computer-glasses.html
http://www.Firmoo.com/reading-glasses.html

Pentru a participa la concurs va trebui să:

1) Scrieţi un articol despre acest concurs pe blogul vostru (e necesar să indicaţi link-ul spre articol în formularul de “Giveaway” la sfârşitul articolului)

2) Să daţi un “Like” la pagina Firmoo de pe Facebook

3) Să scrieţi câteva cuvinte despre acest concurs pe pagina de facebook a Firmoo (Link-ul către această postare va trebui să-l introduceţi în formularul de la sfârşitul articolului)

4) Să daţi “Follow” la @Firmoo pe Twitter

5) Şi să scrieţi un tweet cu link-ul spre acest concurs (link-ul spre tweet va fi la fel necesar să-l introduceţi în formularul de la sfârşit)

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 8 iulie 2012 iar premiul va fi transmis direct la adresa indicată de participant.

Baftă la concurs!

a Rafflecopter giveaway