(audio) Despre “nelimitatul” limitat de la Moldcell – 2

By | 24.08.2013

După ce ultimul meu articol la tema operatorului violet a creat o vâlvă destul de mare în moldnet, iată că a venit momentul pentru un alt articol la aceeaşi temă, şi anume – cât de nelimitat este totuşi “nelimitatul” de la Moldcell.

Pe lângă faptul că Moldcell, contrar regulamentului privind portarea numerelor telefonice mobile îşi sună clienţii care au depus cererea de portare la alt operator şi încearcă să-i convingă să rămână în reţea, operatorul violet neagă cu vehemenţă veridicitatea informaţiilor expuse de mine în articolul anterior  şi dă vina pe rea-voinţă a angajaţilor celorlalţi operatori care, citez, “vor să-i păteze imaginea Moldcell-ului” şi “născocesc braşoave”. Şi ca să nu fie vorbe goale, puteţi asculta discuţia recentă a unui abonat Moldcell cu operatoarea serviciului clientelă, care în sprijinul afirmaţiilor sale aduce ca exemplu clienţii care au vorbit câte 10 000 de minute fără să fie deconectaţi.

În acelaşi timp, alţi abonaţi ai aceluiaşi operator sunt deconectaţi de la reţea pentru că au vorbit 4764 de minute în doar 6 zile, iar acest fapt a creat perturbaţii în reţea. Şi pentru că după publicarea articolului precedent am fost acuzat în subiectivism, fantezie bogată şi lipsă de dovezi, iată că de această dată am posibilitatea să vin şi cu nişte argumente audio în sprijinul celor scrise anterior. Din următoarea înregistrare, pe lângă multe altele veţi afla că după părerea departamentului tehnic Moldcell un telefon Nokia 3310 poate avea “viruşi” şi rula diverse programe care pot perturba reţeaua operatorului, iar abonatul care utilizează abonamentul nelimitat este obligat să prezinte dovezi că într-adevăr vorbeşte la telefon câte 12 ore pe zi.

Discuţia între abonat şi operator durează aproximativ 40 de minute (puteţi să faceţi skip între min. 3:47  şi 8:28 pentru a nu asculta melodia de aşteptare), aşa că vă sfătuiesc să luaţi nişte popcorn şi să vă aşezaţi cât mai comod. Audiţie plăcută.

P.S.: Pentru că multă lume care citeşte acest articol crede că Dumitru din Şoldăneşti, din înregistrarea de mai sus sunt eu, ţin să menţionez că n-am fost niciodată conectat la abonamentul nelimitat de la Moldcell şi nici din Şoldăneşti nu sunt, iar de câteva zile nu mai sunt nici clientul operatorului violet.