Cel mai haios guvern de la independență încoace?

By | 06.02.2020

Cine s-ar fi gândit două luni și jumătate în urmă că noul guvern, condus de Ion Chicu, botezat de președintele țării ca fiind unul tehnocrat, ar putea deveni cel mai haios din 1991 încoace? Și asta pe fundalul sarcasmului a unei bune părți din societate despre guvernul precedent, condus de Maia Sandu, numit cu ironie – Guvernul Harward, pentru unele gafe și o lipsă de experiență.

Dar iată că vine de unde te aștepți mai puțin. În nici 100 de zile de la învestirea Guvernului, deja avem două perle, lansate de miniștrii din noul Guvern, una amuzantă iar cealaltă de-a dreptul scandaloasă.

1) Amuzantă. Ministru al Educației, d-l Popovici nu are habar la ce evenimente vine și cui se adresează

2) Scandaloasă. Ministrul de Externe, consideră că în anul 1992 armata rusă a intervenit pentru “a opri războiul de pe Nistru” (!)

Și ca să nu creadă cumva cineva că deputații actualei guvernări socialisto-democrate sunt mai de treabă în comparație cu miniștrii, în acest top al perlelor a intervenit Adela Răileanu, jurnalistă de profesie, care în mai puțin de 24 ore a reușit să-și schimbe părerea despre recenta majorare  a salariului deputaților, scoasă la iveală de deputații PAS în cursul zilei de 5 februarie.

Ieri, doamna deputat din partea PSRM l-a făcut pe colegul său de la PAS, Dumitru Alaiba – troll și fabricant de fake-news:

Iar astăzi, ștergând în prealabil postarea precedentă, a scris una nouă, în care fără să-și ceară scuze de la Dumitru Alaiba deja a admis că salariile într-adevăr au fost majorate, și își laudă colegul de fracțiune – Vlad Bătrâncea pentru inițiativa de a micșora salariile celor 101 de aleși ai poporului 🙂
Продолжение следует? 🙂