Moldova 2-0 Finlanda

By | 03.09.2010

Atmosfera incendiară din tribune, un jucător eliminat al finlandezilor încă din prima repriză, un joc destul de bine închegat la mijlocul terenului au fost ingredientele unei reţete de succes a meciului din astă seară, bravo jucătorilor noştri, bravo Gabi Balint, bravo suporterilor care au susţinut echipa pe parcursul întregului meci. Demult vizitarea stadionului Zimbru nu mi-a provocat asemenea emoţii pozitive şi momente de fericire. Să sperăm la un parcurs destoinic pe parcursul întregii campanii de calificare la Euro 2012. Mai jos puteţi urmări primul gol + reacţiile suporterilor şi jucătorilor şi nişte poze făcute în timpul meciului.
7 thoughts on “Moldova 2-0 Finlanda

 1. Mircea Iurcu

  Chiar dacă a fost 2-0 Moldova au avut prea multe ocazii, sper să se învețe să profite de ele. 🙂

  PS o dată cu eliminarea lui Hypiia, am zis că câștigăm, el era cel care ținea apărarea finlandezilor 🙂

  Reply
 2. DIMEX Post author

  @Mircea Iurcu: Din câte am văzut pe stadion primele 15 minute ale primei reprize ai noştri jucau bine, pe urma s-au lăsat un pic, până în minutul 36 când a fost eliminat Sami, a doua repriză am dominat, cu excepţia a câteva atacuri mai consistente ale finlandezilor, şi am mai avut un pic noroc la rateul lor în min.92 paremi-se

  Reply
 3. Mircea Iurcu

  @DIMEX: avuse Frunză o ocazie la sfârșitul meciului și Andronic vroia să scoată penalty, iar din fața televizorului, pe reluare, a fost o simulare de aceia de zile mari, încă așa frumos căzuse 😀 eu de chestiile astea zic… oricum, tot respectul pentru Balint și Anatol Doroș (a jucat la înălțime, omul meciului, opinia mea)

  Reply
 4. Sev7en

  Bravo Moldova!
  2:0 un scor perfect
  Urmatoarea joaca cu Ungaria paremise…poate se vor califica la Europene))macar o data.

  Reply

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.