Numere noi pentru serviciile de taxi din Chişinău

By | 01.02.2012

Din câte ştiţi, începând de astăzi conform “Planului Naţional de Numerotare privind implementarea accesului la codurile şi numerele telefonice scurte din şirul de numere „1” fără utilizarea prefixului „0” au fost introduse schimbări în şirul numerelor din grupa “14” din care fac parte şi numerele de telefon ale serviciilor de taxi. Pentru cei care au nevoie, iată lista completă cu numerele noi de telefon ale serviciilor de taxi din Chişinău. Îmi pun şi eu articolul ăsta în bookmarks, pentru orice eventualitate 😉

6 thoughts on “Numere noi pentru serviciile de taxi din Chişinău

 1. Carte de telefoane Moldova

  numerele telefonice locale scurte din patru cifre de forma „14xx”, au fost înlocuite cu numere naţionale scurte din cinci cifre de forma „14xxx”.la serviciilor informaţionale de interes general: transport auto, inclusiv taxi, transport feroviar,aerian, servicii medicale etc.
  Moldtelecom.

  Reply
 2. KS

  Recomandati-mi va rog cineva o firma de taxi ca lumea in Chisinau, daca cunoasteti (adica cu masini cat de cat noi, soferi amabili si pret calculat la km si nu negociat de fiecare data ca la piata).
  Nu vin des prin Ch si de aceea imi este f greu sa ma orientez in multimea astea de numere de telefon. Iar de fiecare data cand am luat taxi, a fost o dezamagire totala.

  Merci

  Reply

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.