Bani avem, drumuri vrem, să plătim impozite nu vrem ?

By | 11.04.2011

Aţi observat că cei care de două zile claxonează în faţa guvernului vin cu BMW-uri, Mercedes-uri, Jeep-uri ? De maşini bani au, drumuri bune vor, dar cu impozitele cum rămâne ? Sau cei care cumpără o Dacia de 1.4 şi plătesc impozit în jur de 10% (cca 600 de euro) din valoarea maşinii sunt mai “лысые” ? În plus, s-au mai găsit şi nişte demagogi de la PL (Valeriu Munteanu) care propun ca cei care au introdus în ţară maşini cu numere lituaniene/bulgăreşti înainte de 1 aprilie, să fie scutiţi de taxele pentru devamare, să înţelegem că legea-i lege dar nu pentru toţi ?

Sursa foto: ŞtireaZilei.md

5 thoughts on “Bani avem, drumuri vrem, să plătim impozite nu vrem ?

 1. moldoveanul

  băi, să plătească așa cum o face toată lumea, că nu merg ei pe drumuri bulgărești sau lituaneze. repartizarea impozitelor, iaca asta e altă problemă.

  Reply
 2. mixdpp

  Masura propusa de PL intr-o oarecare masura e justificata. Fara astfel de masura toti vor merge sa-si inregistreze masinile in Transnistria(ii imbogatim pe separatisti) sau le v-or vinde pe bucati, da asa li se ofera o oportunitate sa le devameze aici pe loc. De la asta are de castigat budetul nostru.

  Da cei care faceau business pe asta gata nu mai pot face.

  Reply
 3. andrei

  fotka rupe! bmw mercedes bmw))
  legea cu numere straine e +- corecta, acceptabila, insa asta cu marirea accizelor vamale pt motoare mai mari de 2.500 cm cubi, e o prostie totala, hai de la 3.000 3500 s mai intelege..
  cite masini cu motor 2500-2700-3000 s gasesc la preturi bune, consuma mai putin dese ori de un 1.6 sau 2.0 (vb de diesel)..
  moldova noastra..

  Reply
 4. noreplay

  Legea cu intrarea a masinilor cu numere straine in tara a fost adoptata in urma necazurilor care le aveau moldovenii cind veneau in moldova pe citeva zile, trebuia sa lase suma de bani la vama in locu masinei, insa sau gasit destepti care au inteles ca poate sa auduca masine in asa caz, legea asta doar nu a fost facuta ca sa se aduca masini in tara.

  Reply

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.