Ciocolata cu gust de şurub

By | 06.01.2013

Aseară mi s-a făcut poftă de ciocolată. Cu această ocazie am deschis una. Korona cu lapte şi alune de 200 gr. Produsă de Kraft Foods Ucraina, or. Trostianeţ, str. Naberejnaia 28A. Însă, chiar la prima bucată mă aştepta o surpriză din metal. Mestecând alunele cu care e umplută ciocolata am simţit că o alună e prea tare, şi m-am gândit că s-o fi nimerit una cu coajă. Mare însă mi-a fost mirarea când scuipasem “aluna cea cu coajă” iar în loc de alună eram cât pe ce să mănânc o bucată de şurub:

Şurubul din ciocolată

Cu această ocazie mă adresez I.M. “Comalimser” din mun. Chişinău, str. Grădina Botanică 14/3, of.401, importatorul oficial al ciocolatei “Korona” în Republica Moldova cu propunerea de a iniţia o nouă promoţie pentru ciocolata importată de ei. Promoţia se poate numi “Şurubul de aur”, iar bloggerul Geo Lupaşcu, având insomnie noaptea trecută a dat frâu liber fanteziei şi a făcut şi un poster frumuşel pentru campania promoţională:

Şurubul de Aur

Un lucru e cert, cel mai probabil că ieri a fost ultima dată când am mâncat o ciocolată “Korona”, nu prea mai am chef să-mi pun dantura în pericol, şi nu vă sfătuiesc nici pe voi.

Nu mă aştept la vreo despăgubire pentru şurubul din ciocolată, dar un articol cu antireclamă ciocolata “Korona” merită din plin.

Mâncaţi atent!