News Line

Adevărul Moldova

Interlic

Jurnal TV

 • Acțiune de susținere a Jurnal TV
  Mai mulți oameni au participat astăzi la un flashmob, în fața Jurnal TV, forțat să părăsească sediul, pentru a-și manifesta susținerea față de postul nostru de televiziune.
 • Telespectatorii, în sprijinul Jurnal TV
  „Este singurul post de televiziune care ne spune adevărul!”, „Jurnal TV suntem noi!”, „Dacă Jurnal nu e, nimic nu e!'' și „Noi nu cedăm!”.
 • Are nevoie de ajutor
  Un tânăr de 23 de ani, care a plecat acum de trei ani în Statele Unite ale Americii, are nevoie de ajutor. Victor Baluţel lucra şofer de camion, iar o nenorocire i-a schimbat în totalitate viaţa.
 • Mihai Eminescu, 167 de ani de la naștere
  Poetul naţional Mihai Eminescu a fost omagiat astăzi și pe Aleea Clasicilor din capitală.
 • Gafă de proporţii de ziua lui Eminescu
  Gafă de proporții din partea Președinției Republicii Moldova.

PRO TV Chișinău

Publika TV

TRM

 • Medicii şi farmaciştii începători ar putea beneficia de indemnizaţii mai mari
  Indemnizaţii mai mari pentru medicii şi farmaciştii care după absolvirea studiilor vor munci în localităţile rurale. Ministerul Sănătăţii a elaborat un proiect de decizie în acest sens, relatează Moldova 1.
 • Preşedintele Igor Dodon a transmis condoleanţe omologului său ungar
  Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de condoleanţe omologului său ungar, János Áder, ca urmare a tragicului accident de autocar din Italia, soldat cu moartea a 16 cetăţeni ungari.
 • Punctele vamale de la frontiera cu România şi-au reluat activitatea
  UPDATE 12:20 Punctele de trecere amplasate la frontiera cu România şi-au reluat activitatea, începând cu ora 12:10, însă procedura de control este îngreunată din cauza problemelor tehnice. Astfel, s-a recurs la procesarea manuală a datelor, metodă care presupune extinderea timpului de aşteptare la frontieră, informează Poliţia de Frontieră.
 • Tot mai mulţi producători îşi exportă marfa în UE
  Producătorii moldoveni exportă tot mai multe mărfuri în statele Uniunii Europene. Potrivit ministrului Economiei, Octavian Calmâc, din momentul implementării acordului de asociere cu Uniunea Europeană se atestă o diversificare şi o reorientare masivă a exportului spre piaţa europeană, relatează Moldova 1.
 • Manifestaţii contra lui Trump în multe metropole americane
  Peste un milion de americani au ieşit, sâmbătă, pe străzile din Statele Unite pentru a protesta împotriva lui Donald Trump în prima zi după inaugurarea sa. Estimarea nu include şi sutele de mii de manifestanţii care au participat la „Marşul Femeilor” la Washington, pentru care nu s-a făcut încă nicio estimare oficială a mulţimii, informează CNN, citată de Mediafax.

Unimedia