News Line

Adevărul Moldova

Interlic

Jurnal TV

 • Acțiune de susținere a Jurnal TV
  Mai mulți oameni au participat astăzi la un flashmob, în fața Jurnal TV, forțat să părăsească sediul, pentru a-și manifesta susținerea față de postul nostru de televiziune.
 • Telespectatorii, în sprijinul Jurnal TV
  „Este singurul post de televiziune care ne spune adevărul!”, „Jurnal TV suntem noi!”, „Dacă Jurnal nu e, nimic nu e!'' și „Noi nu cedăm!”.
 • Are nevoie de ajutor
  Un tânăr de 23 de ani, care a plecat acum de trei ani în Statele Unite ale Americii, are nevoie de ajutor. Victor Baluţel lucra şofer de camion, iar o nenorocire i-a schimbat în totalitate viaţa.
 • Mihai Eminescu, 167 de ani de la naștere
  Poetul naţional Mihai Eminescu a fost omagiat astăzi și pe Aleea Clasicilor din capitală.
 • Gafă de proporţii de ziua lui Eminescu
  Gafă de proporții din partea Președinției Republicii Moldova.

PRO TV Chișinău

Publika TV

TRM

 • Susţinătorii Platformei DA protestează în centrul capitalei
  O acţiune de protest are loc la această oră în centrul capitalei. Protestul este organizat de Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” (DA), care se pronunţă împotriva proiectului de lege privind legalizarea capitalului şi stimularea fiscală, adoptat de Parlament în prima lectură, în decembrie trecut, relatează Moldova 1.
 • Insuficienţa utilajului pentru irigare aduce asociaţiilor de profil pierderi financiare de mii de lei
  Asociaţia utilizatorilor de apă pentru irigare, constituită în rezultatul reabilitării sistemului de irigare Roşcani – Gura Bâcului, a înregistrat în anul 2016 pierderi în valoare de circa 45 de mii de lei. Pierderile financiare şi imposibilitatea de a forma un fond de rezervă necesar pentru menţinerea sistemului de irigare au fost cauzate, potrivit preşedintelui Asociaţiei, Gheorghe Sârbu, de numărul mic de utilizatori, precum şi insuficienţa utilajului necesar pentru irigare, relatează Radio Moldova Actualităţi.
 • Izolarea termică a clădirilor publice din capitală va demara în a doua jumătate a anului 2017
  Peste o sută de clădiri publice din municipiul Chişinău vor fi izolate termic, în cadrul primei faze a proiectului ,,Eficienţa energetică şi izolarea termică a clădirilor publice”, ce a fost prezentată astăzi, în cadrul unei şedinţe organizate de Primăria Chişinău. Prioritar vor fi reabilitate termic grădiniţele, liceele şi spitalele din capitală, după care clădirile rezidenţiale, relatează Radio Moldova Actualităţi.
 • CNA retrage descrierea pilonului VIII din Strategia naţională anticorupţie pentru 2017-2020
  Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) retrage descrierea pilonului VIII din Strategia naţională anticorupţie pentru 2017-2020 şi păstrează menţiunilor despre societatea civilă şi mass-media doar prin prisma monitorizării implementării Strategiei, ca parte a controlului public. O declaraţie în acest sens a fost făcută astăzi, 23 februarie, de directorul-adjunct al CNA, Cristina Ţărnă, în cadrul unei conferinţe de presă, relatează Radio Moldova Actualităţi.
 • Acordul privind înfiinţarea Oficiului NATO la Chişinău, compatibil cu prevederile Constituţie, declaraţie
  Deschiderea unui Oficiu de legătură NATO la Chişinău nu presupune un pas spre aderarea la Alianţa Nord-Atlantică, ci doar un pas înainte în cooperarea mutual-benefică între Republica Moldova şi NATO. Afirmaţii în acest sens au fost făcute de către şefa Secţiei NATO şi cooperare politico-militară a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE), Tatiana Pârvu, în cadrul emisiunii „Spaţiul Public” de la Radio Moldova Actualităţi.

Unimedia