News Line

Adevărul Moldova

Interlic

Jurnal TV

 • Urmăriţi la „Jurnalul Săptămânii”
  Locuiește într-o casă impunătoare, se plimbă cu un automobil de lux și are venituri de milioane. Toate acestea sunt despre ministrul Justiției, Vladimir Cebotari.
 • Accident în apropierea Ialoveniului
  Un şofer în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital după ce a intrat cu maşina sa într-un camion. Accidentul s-a produs în această dimineaţă în apropierea oraşului Ialoveni.
 • Flashmob în faţa Băncii Naţionale
  „Cerem Kroll să publicaţi, cu toţi hoţii demascaţi!” Este una dintre lozincile scandate astăzi în faţa Băncii Naţionale în cadrul unui flashmob organizat de către Platforma Demnitate şi Adevăr.
 • PPE atenţionează puterea de la Chişinău
  Autorităţile de la Chişinău trebuie să respecte avizul Comisiei de la Veneţia şi să retragă proiectul de modificare a sistemului electoral. Este declaraţia emisă de Partidul Popular European
 • SUA recomandă respectarea avizului
  Mesaj tranșant de la Washington privind schimbarea sistemului electoral.

PRO TV Chișinău

Publika TV

TRM

 • Concediul de îngrijire a copiilor va fi redus cu doi ani
  Concediul de îngrijire a copiilor va fi redus cu doi ani. Acesta va fi acordat până la patru ani, dintre care trei plătiţi, dar nu până la şase cum prevede legea actuală. Un proiect de lege în acest sens a fost aprobat în cadrul şedinţei Guvernului, relatează Mesager.
 • BNM: Strategia de recuperare a banilor fraudaţi va începe în curând
  Strategia de recuperare a banilor furaţi din sistemul bancar, discutată cu experţii Kroll, este în curs de revizuire de către autorităţile de resort din Republica Moldova. Strategia va fi implementată în scurt timp, anunţă Banca Naţională a Moldovei (BNM), după ce zeci de oameni au pichetat sediul Băncii Centrale, cerând publicarea rapoartelor Kroll şi numele celor ce se fac vinovaţi de fraudă.
 • Copaci doborâţi şi circulaţie sistată în capitală în urma furtunii
  Mai mulţi copaci au fost doborâţi sau au fost parţial afectaţi în urma condiţiilor meteo din această după-amiază la Chişinău. În special, potrivit Primăriei Chişinău, au fost afectaţi arborii de pe străzile Gheorghe Asachi, A. Puşkin, şoselele Hânceşti şi Munceşti. Copacii au căzut pe partea carosabilă şi au afectat reţeaua de contact a Regiei Transport Electric. În consecinţă, circulaţia transportului, inclusiv a troleibuzelor, pe anumite porţiuni de drum a fost sistată.
 • Etichetele produselor alimentare ar putea conţine mai multe informaţii
  Consumatorii vor putea găsi în curând mai multe informaţii pe etichetele produselor alimentare. Parlamentul a adoptat în prima lectură un proiect de lege care obligă producătorii să scrie pe produs informaţii mai detaliate despre originea şi compoziţia acestuia. În acest mod, autorii proiectului îşi propun ca oamenii să decidă în cunoştinţă de cauză, dacă îşi asumă sau nu anumite riscuri, relatează Mesager.
 • Codul muncii – modificat şi completat
  O serie de modificări şi completări la Codul muncii al Republicii Moldova au fost aprobate în cadrul şedinţei de astăzi, 23 iunie, a cabinetului de miniştri. Potrivit Guvernului, măsura are menirea să îmbunătăţească mediul de afaceri şi climatul investiţional prin perfecţionarea legislaţiei muncii şi redefinirea unor obligaţii ale salariaţilor, potrivit Guvernului.

Unimedia