News Line

Adevărul Moldova

Interlic

Jurnal TV

 • Apel la protest
  Consiliul Marii Adunări Naţionale, structură creată în timpul protestelor de amploare organizate în ultimii ani de Platforma Civică Demnitate și Adevăr, face apel la toți cetățenii să iasă masiv
 • Subiecte tabu la televiziunea publică
  Este inadmisibilă tentativa de cenzură care are loc la Moldova 1, televiziune finanțată din bani publici. Aceasta este reacția reprezentanților societății civile după ce, ieri
 • Sondaj cu date contradictorii
  Rezultate contradictorii în sondajul realizat de un institut de cercetare din Statele Unite ale Americii la comanda Partidului Democrat. Astfel, în topul personalităților politice
 • Președinția, dăruită lui Dodon
  Guvernul a transmis clădirea președinției în gestiunea administrației șefului statului. O asemenea solicitare a venit din partea lui Igor Dodon, care a declarat că va găsi surse financiare pentru
 • Socialiștii au copiat din proiectul PD
  Consilierul prezidențial Maxim Lebedinschi recunoaște că o bună parte din proiectul PSRM privind trecerea la sistemul mixt de vot a fost preluată din inițiativa Partidului Democrat.

PRO TV Chișinău

Publika TV

TRM

 • Alexandru Cozmescu, comemorat la Chişinău
  La 95 de ani de la naşterea lui Alexandru Cozmescu, scriitor, traducător şi apărător al valorilor naţionale, la Muzeul Literaturii Române „Mihail Kogălniceanu” din capitală a fost organizat un medalion literar cu genericul „Alexandru Cozmescu – un mag al cuvântului”, relatează Mesager.
 • Cei mai buni elevi din Chişinău, premiaţi la Gala Absolventului
  Cei mai buni la învăţătură şi talentaţi la invenţii, elevi din capitală, au fost astăzi apreciaţi pentru rodul muncii lor, în cadrul Galei Absolventului 2017. Categoriile au fost tradiţionale: cel mai bun absolvent al anului, cel mai bun voluntar şi cel mai bun inventator al anului. Câştigătorii au primit din partea organizatorilor diplome, cărţi, dar şi premii băneşti, relatează Moldova 1.
 • Campanie de ajutorare a persoanelor în etate
  Asistenţă medicală de calitate şi condiţii de viaţă mai bune pentru vârstnici. Cu acest mesaj a fost lansată campania socială ,,Respect pentru seniori". Ideea proiectului aparţine fundaţiei "Edelweiss", creată de liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Datorită acestei campanii sociale, zeci de persoane în etate vor primi produse alimentare şi vor beneficia de asistenţă medicală la domiciliu, relatează Moldova 1.
 • Înfrângere pentru naţionala de volei
  Naţionala de volei a suferit înfrângere în primul meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, relatează Mesager.
 • Gheorghe Bălan: Traficul de mărfuri pe segmentul transnistrean cu acordul ANSA, procedură corectă
  Autorităţile de la Chişinău consideră corectă procedura, potrivit căreia mărfurile care au ca destinaţie regiunea transnistreană şi tranzitează teritoriul Ucrainei să fie certificate de Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA). Declaraţia a fost făcută de Gheorghe Bălan, viceprim-ministrul pentru Reintegrare, într-o conferinţă de presă susţinută în comun cu Wolf Dietrich Heim, reprezentant special al preşedintelui OSCE, aflat în vizită în Republica Moldova.

Unimedia