News Line

Agora

TV8

Jurnal TV

Error: Feed has an error or is not valid

PRO TV Chișinău

TRM

 • Povestea unei deţinute care a reuşit să se reintegreze în societate după nouă ani petrecuţi după gratii
  Orice s-ar întâmpla, poţi lua viaţa de la capăt. Acum nouă ani, Tatiana Ghiorghiş a fost condamnată la 13 ani de închisoare pentru omor. Pentru că a respectat regulile şi a muncit după gratii, a fost eliberată condiţionat. Ajunsă la liberate, s-a recăsătorit, şi-a găsit un loc de muncă şi demonstrează în fiecare zi că se poate, relatează Mesager.
 • Organizaţiile unioniste au anunţat detalii despre Marea Adunare Centenară
  Marea Adunare Centenară, eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România în 1918, va avea loc duminică, în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN). La eveniment şi-au anunţat prezenţa emisarii celor 121 de localităţi care au semnat Declaraţii de Unire cu România, reprezentanţi ai formaţiunilor politice pro-europene şi unioniste, atât din Moldova, cât şi din România. Şi moldovenii din diasporă sunt hotărâţi să vină în număr mare la manifestaţia de duminică, relatează Mesager.
 • Ziua Internaţională a Fericirii: Ce îi face pe moldoveni fericiţi?
  Comunitatea internaţională marchează în data de 20 martie Ziua Fericirii, la recomandarea Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Ce înseamnă fericirea pentru ctăţenii Republicii Moldova şi sunt ei oare fericiţi, au încercat să afle jurnaliştii Mesager.
 • Sindicaliştii îşi propun să crească gradul de conştientizare a rolului contractului colectiv de muncă
  Angajaţii vor fi mai protejaţi în faţa abuzurilor. Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) a dat start campaniei naţionale care îi va ajuta pe oameni să cunoască ce este contractul colectiv de muncă, care sunt beneficiile acestuia şi cum le apără drepturile, garanţiile şi interesele social-economice, relatează Mesager.
 • Chişinăuienii vor fi chestionaţi pe subiectul unirii cu România
  Locuitorii capitalei vor fi chestionaţi pe subiectul unirii cu România. Centrul Social-Politic European (CSPE) a anunţat lansarea unor studii sociologice menite să elucideze numărul celor care optează pentru reîntregirea spaţiului românesc. Oamenii vor fi chestionaţi la domiciliu, îşi vor putea exprima opţiunea la corturile amplasate în toate sectoarele oraşului, dar şi on-line, relatează Mesager.

Unimedia

Meduza