News Line

Adevărul Moldova

Interlic

Jurnal TV

 • Aubameyang, ținta lui PSG
  PSG promite o campanie de transferuri fără precedent. Aubameyang este principala țintă.
 • Au fost stabilite semifinalistele
  Sheriff – Petrocub și Zimbru – Zaria sunt perechile din semifinalele Cupei Moldovei din acest an.
 • „Jaful secolului” în Paraguay
  Operaţiune de amploare în America de Sud după un jaf spectaculos produs în Paraguay, pe care autorităţile locale l-au supranumit "jaful secolului".
 • Romina are nevoie de ajutor pentru a trăi
  O tânără din capitală, care suferă de o boala gravă, are nevoie de ajutor pentru a putea supravieţui şi pentru a-şi creşte copilul de numai patru ani.
 • Vacanță silită
  200 de copii de la grădinițele din localitatea Bulboaca, raionul Anenii Noi, au stat acasă timp de aproape o săptămână. Din cauza calamităților de săptămâna trecută

PRO TV Chișinău

Publika TV

TRM

 • Şoferii care şi-au asigurat automobilele pot fi despăgubiţi
  Vor fi despăgubiţi, dacă dispun de asigurare CASCO. Este vorba despre şoferii ai căror automobile au fost distruse de copacii căzuţi în urma intemperiei de săptămâna trecută. Potrivit datelor oficiale, numai in municipiul Chişinău peste 250 de maşini parcate pe străzile oraşului au fost deteriorate de copacii doborâţi de stihie, relatează Mesager.
 • Luptă acerbă în finala Campionatului la volei masculin
  Dinamo MAI a mai făcut un pas important spre titlul de campioană a Moldovei la volei masculin. Elevii lui Valentin Pereu au câştigat şi cel de-al doilea meci cu USM şi conduc cu 2-0, relatează Mesager.
 • Ministerul Agriculturii solicită comercianţilor să nu majoreze preţurile la seminţe
  Reprezentanţii Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare (MAIA) au avut astăzi o întâlnire cu distribuitorii de preparate de uz fitosanitar şi de material semincer, solicitându-le să fie solidari cu fermierii care au înregistrat pierderi în urma calamităţilor naturale şi să nu majoreze preţurile la seminţe, relatează Mesager.
 • Victimele catastrofei de la Cernobîl au fost comemorate la Chişinău
  Acum 31 de ani, pe 26 aprilie, planeta amuţea în faţa celei mai mari catastrofe nucleare produse vreodată de un obiectiv civil – avaria de la Cernobîl. Zeci de participanţi la lichidarea consecinţei catastrofei au depus astăzi flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din capitală, aducând un omagiu celor care şi-au pierdut viaţa în urma acestei tragedii, relatează Moldova 1.
 • Strategia de recuperare a fondurilor fraudate, discutată cu reprezentanţii Kroll
  Informaţii despre progresele realizate în cadrul investigaţiei au fost prezentat de reprezentanţii Kroll şi Steptoe şi Johnson într-o şedinţă la Chişinău, organizată la iniţiativa preşedintelui Parlamentului, Prim-ministrului şi Guvernatorului Băncii Naţionale, potrivit unui comunicat al Legislativului.

Unimedia