News Line

Adevărul Moldova

Interlic

Jurnal TV

 • Noi rețineri în Marea Britanie
  Noi rețineri în ancheta privind atentatul din metroul londonez, soldat cu 30 de răniți.
 • Biciclist accidentat mortal la Ungheni
  Un biciclist în vârstă de 58 de ani a murit după ce a fost lovit de o maşină. Accidentul fatal s-a produs aseară, la ieşirea din oraşul Ungheni.
 • Violenţe în faţa primăriei Odesa
  Noi tensiuni la Odesa. În faţa Primăriei oraşului au avut loc violenţe între poliţişti şi mai mulți protestatari care cer de câteva zile demisia şefului administraţiei locale
 • Forța distructivă a uraganului Maria
  Uraganul Maria a făcut deja prima victimă și pagube imense în câteva zone din Caraibe, acolo unde a lovit cu o forță distructivă uriașă.
 • Solicită informarea corectă a cetățenilor
  Preşedinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, şi liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, au expediat o scrisoare conducerii postului public de televiziune

PRO TV Chișinău

Publika TV

TRM

 • Moldova şi Ucraina vor cere sprijinul UE în soluţionarea problemelor de mediu pe râul Nistru
  Moldova şi Ucraina se vor adresa Comisiei Europene cu un apel comun în care vor solicita asistenţă tehnică şi financiară pentru soluţionarea problemelor legate de poluarea şi dezvoltarea bazinului râului Nistru, altor râuri mici. Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei şi Infrastructurii (MEI), chestiunea a fost discutată în cadrul şedinţei Comisiei interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice şi comerciale, ce şi-a ţinut lucrările la Odesa (Ucraina).
 • Meteorologii au emis Cod Galben de descărcări electrice şi vijelie
  Meteorologii au emis Cod Galben de ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice şi, pe alocuri, vijelie în rafale de până la 15-20 metri pe secundă. Avertizarea este valabilă pentru astăzi, 20 septembrie, până la ora 21:00. Potrivit şefului Centrului de Prognoze Meteo, Ghenadie Roşca, vremea instabilă se va menţine şi în următoarele zile, iar temperaturile vor scădea treptat, relatează Radio Moldova Actualităţi.
 • Şoferul microbuzului care a încercat să intre în mulţime, arestat pentru 30 de zile
  Şoferul microbuzului care ar fi încercat să rupă cordonul format din poliţişti, în timpul protestului de duminică, va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Judecătoria sectorului Centru a admis astăzi demersul procurorilor care au solicitat un mandat de arestare pe numele acestuia. Suspectul neagă acuzaţiile şi se declară nevinovat, relatează Mesager.
 • Funcţionarii publici ar putea beneficia de locuinţe sociale
  Funcţionarii publici ar putea completa lista categoriilor de populaţie beneficiare de locuinţe sociale. Discuţii în acest sens au fost purtate în cadrul Comitetului de supraveghere al Unităţii de Implementare a Proiectului de construcţie a locuinţelor pentru păturile socialmente vulnerabile II, scrie IPN.
 • Parlamentul se convoacă în şedinţă plenară
  Parlamentul se va convoca în şedinţă plenară mâine, joi, 21 septembrie 2017, cu începere de la ora 10.00. Decizia a fost luată astăzi de Biroul Permanent, la propunerea preşedintelui Parlamentului Andrian Candu.

Unimedia