Despre Jardi Market și tombole

By | 21.12.2014

Aseară s-a deschis un nou magazin din această rețea, pe str. Albișoara 78/6.
Ca la orice deschidere de magazin de acest gen, pe lângă oferirea cartelelor de discount se mai organizează și tombole pentru primii clienți.
Și normal că, m-am dus și eu să văd ce e cu acest market nou de prin zonă.
Pe lângă faptul că nu au fost suficiente coșuri pentru toți primii clienți, nu erau afișate toate prețurile pe rafturi, foarte mult timp s-a pierdut la case, unde jumătate din produsele cumpărate de oameni nu se scanau.
Dar altceva a fost interesant, drept în fața mea stătea o familie, un domn cu 2 copii, pe lângă care, atâta timp cât stăteau la coadă, din 2 în 2 minute se apropia o doamnă blondă după care se vedea că face parte din administrația magazinului și când îl mai pupa pe obraz pe domn, când îi șoptea ceva la ureche.
La casă, domnul având cumpărate produse de vreo 600-700 de lei, a împărțit toate cumpărăturile în vreo 4 cecuri diferte, fapt care a indignat pe cei care stăteau deja de mult timp la coadă, dar domnul a reacționat neașteptat de calm.
După ce am achitat și eu produsele cumpărate și am primit cartela de discount și talonul de participare la tombolă am ieșit afară să văd dacă prind ceva la tombolă.
Abia acolo mi-am dat seama care a fost șmecheria cu cecurile acelui domn care stătea în fața mea și pe care-l pupa doamna-lucrătoare a magazinului 🙂
Mai întâi băiatul cel mic a câștigat o sticlă de șampanie, peste vreo câteva extrageri a mai câștigat și un pachet de lapte :D, peste încă câteva extrageri deja au fost nevoiți să-l trimită pe băiatul cel mare pentru a lua un set de produse-premiu, și la ultimul talon câștigător (au câștigat de altfel toate cele 4 taloane ]mpărțite în 4 cecuri diferite) deja soțul doamnei, cu căciula trasă pe cap a mai luat și o sticlă de vin.
Cred că e de prisos să mai zic că talonul meu nu a câștigat nimic 😀

Cam așa se fac tombole la moldoveni, o zi bună să aveți.