6 septembrie. PMAN. Concluzie

By | 06.09.2015

Concluzia zilei de azi: Degrabă din rahat nu ieșim.

Pe de o parte, în platforma “DA” regăsim mai multe persoane dubioase și nu este exclus ca ulterior aceste persoane să trădeze pe acei oameni sinceri care s-au strâns astăzi în PMAN exact la fel, cum au făcut cei împotriva cărora ei azi scandau de pe tribună.

Pe de alta, bloggerii, analiștii și mass-media plahotniucistă, care încearcă din răsputeri să discrediteze ideea protestatară, folosindu-se exact de acele persoane dubioase din “DA” despre care am scris mai sus, uitând în același timp că singuri slujesc unui oligarh și nu se deosebesc cu nimic de cei care sunt plătiți de “Țopi”.

Iar mai nou, pe de a treia parte, în ajutorul discreditării protestutului civic sar și reprezentanții curentului unionist, făcând share unei declarații mai puțin reușite a unui lider al fermierilor, în care i-a menționat aparte pe moldoveni și pe români.

Заебали. Toți.

Foto: UNIMEDIA

One thought on “6 septembrie. PMAN. Concluzie

  1. Popa

    vorbim despre ce se petrece și revendicarile, buchiile alea scrie negru pe alb și de dracul daca ar fi îndeplinite ar fi un pas înainte. Realitatea e că un păstor nu ar putea finanța o platformă, un post tv care să-mi arate mie ce se petrece în piață la ora 12 si asamai departe. Mereu sta cineva în spate cu unul sau mai multe interese, dar poate unul nu atat de bolnav de cap ca respectivii. Nu mai comentați ca moldovenii ce suntem, nimic nu s-a întamplat încă, dar noi deja pecetluim, vezi că nu se mișcă nimic. Taci și fă.

    Reply

Leave a Reply:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.