Propaganda din interior

By | 28.03.2015

În timp ce autoritățile în persoana politicienilor-oligarhi caută cum să mai fure încă unu-două miliarde de euro din sistemul bancar, “frații” noștri estici nu dorm 🙂

Mai nou, postul de radio Univers FM 92,8 din Chișinău recent a fost transformat într-o o semi-filială a radio-ului “Россия Сегодня – Радио Спутник” prin care Kremlinul răspândește propaganda sa peste hotarele țării.

Directorul agenției informaționale din care face parte și postul de radio fiind nimeni altul decât arhicunoscutul Dmitrii Kiselev, proaspăt declarat persona non-grata pe teritoriul Republicii Moldova după tentativa de prezentare la Chișinău a filmului “Крым. Путь на родину”.

Și dacă până acum, Univers FM retransmitea zilnic câteva ore de emisie ale radioului “Europa liberă”, acum s-a trecut la o grilă cu programe de pe loc cu tematica «care trebu’»

Chiar acum, ascultând din curiozitate câteva minute emisia postului de radio, într-o emisiune locală în l.română, invitatul emisiunii cu o plăcere deosebită critica semnarea Acordului de liber schimb cu UE și în general politica actuală de “eurointegrare” a țării.

Proiectul pare a fi finanțat cumsecade, odată ce după vreo 10 ani de zile de existență, Univers FM s-a pricopsit în sfârșit și cu un site cu online-streaming. Nu m-aș mira, dacă finanțarea ar trece direct prin conturile partidului domnului Dodon 🙂

Так и живём