Matematica violetă sau 100% = 50%

By | 28.02.2014

A trecut ceva timp de când am renunțat la serviciile operatorului violet, clientul căruia am fost timp de 10 ani, dar în pofida acestui fapt urmăresc atent și în continuare activitatea Moldcell pe piața telefoniei mobile din republică.

Și iată că, după nelimitatul din vara trecută care în realitate a fost destul de limitat, operatorul violet vine cu o nouă ofertă mincinoasă.

Zilele acestea, cel de-al doilea operator de telefonie mobilă din țară a făcut publicitate masivă unei promoții de scurtă durată, care avea următorul conținut (descrierea mai detaliată a promoției o găsiți aici):

Doar că, nu trecuse nici câteva ore de la lansarea ofertei, când abonații dornici să primească bonusul de 100% din suma reîncărcării și-au dat seama că au fost păcăliți din nou de operatorul violet:

Și dacă la prima vedere s-ar părea că cineva din abonații operatorului violet a fost victima unei erori tehnice, iată și alte comentarii la ofertă:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După cum se vede, băieții și fetele care sunt responsabili de pagina companiei și de interacțiunea cu utilizatorii nu au comentat în nici un fel reproșurile clienților.

Așadar, Moldcell continuă să fie lider în inovații, doar că în ultimul timp tot mai puțin plăcute pentru clienții săi. Dacă anul trecut am avut ocazia să aflăm cum un abonament nelimitat poate fi în realitate destul de limitat, anul acesta reinventăm matematica și aflăm că 100% violeți = 50% reali.

Va urma (?)